måndag 30 april 2012

Lite till mig!

Jag har på senare tiden sytt en hel del till mig själv! Tänk hur det är, jag syr ju till barnen mer eller mindre hela tiden men till mig själv så blir det långt mellan gångerna! Barnen växer ju ur kläderna men mina blir liksom liggande i skåpet när dom blivit lite för urtvättade och så tittar man in i garderoben och tänker att man har ju så mycket kläder men inget att ha på sig! Hur som helst har jag sytt ett par byxor och två toppar!




Här blev det en mor och dotter match!


Att spegeln var smutsig såg jag alldeles för sent...

Och mönstren är mina egna i storlek 34/36! Och tygerna till byxorna är köpta i gnarp på Wahlmans och tygerna på topparna kommer från stoff&stil(prickarna) och ränder från JNYdesign och i halsen har jag använt mig av så kallad trosresår(på den prickiga) som jag sytt in i bandkantningen så att det blev en liten söt detalj!

söndag 8 april 2012

Tunika

Min bästa väns minsta skulle fylla 1 år och jag tycker att det är så roligt att får sy lite tjejigare kläder! Så jag passade på med presenten till lillflickan! Ritade faktiskt ett eget mönster, som jag känner mig jätte nöjd med! Så det ska jag sy i till vår Iris av oxå! Jag hade just fått hem ett tyg från Znok och kunde inte låta bli att sätta saxen i det!






Mönstet är alltså mitt egna i storlek 86 och tygerna kommer från Znok men mudden som jag använt till kantbandet kommer från mammas gömmor!