tisdag 13 september 2011

Randigt och lite till "Kulan"


 I går sydde jag en tröja i JNY´s v´fina ränder till Knut! Provade på att sy ett farfars-sprund, och blev jätte nöjd så det kommer att bli flera av den här varianten!  Sydde i storlek 98, fast med lite längre ärmar och kantade med turkost. Såg i morse att den turkosa(smurfblå)mudden från stoff och stil är exakt samma nyans som ett par mysbyxor som jag köpt till Knut på IcaMaxi. Så kallad perfect match!!!



Tröja sydd i storlek 98 Mönster från Meedom, förlängt i ärmar och lite på längden oxå!
Tyget kommer från JNYdesign Och mudden från stoff&stil Och jag har knappat med KAM-knappar!!!
Strumporna är oxå från JNY...


Sydde lite till mig själv oxå i förra veckan! Tänkte att det kunde vara kul att klä magen lite...och ska jag vara ärlig så har jag inte så mycket kläder som passar just nu så det var även välbehövligt till garderoben! Tog ett gammalt gravidmönster från burda som ursprungligen är en klänning och ritade om till en kofta, blev riktigt bra men lite justeringar får det allt bli om jag orkar göra fler!

Kofta sydd i strl. 36 från ett gammalt omgjort burdamönster.  Tyget kommer från Wahlmans i Gnarp och är köpt som en stuv på lösvikt! Mudden är samma som ovan, alltså turkos(smurfblå) från stoff och stil!

Bilden är tagen förra veckan(knäppte på onsdagen) och då gick jag in i v. 34. Känns lite konstigt att det snart kommer att komma en ut en liten en...Och fort har det gått, har liksom nästan inte hängt med själv! Jag kommer på mig själv med att se en stor mage när man passerar en spegel och tänka - ja, visst ja, det är ju så där jag ser ut nu!  

1 kommentar:

Ida sa...

åh! koftan var riktigt fin! riktigt sött med dom färgade knapparna på lillkillens tröja också!